7df029ac-e769-4d69-b2cf-3c8d50a38a2f
Til : roman
Til : roman
Forfatter: Kehlmann, Daniel
Utgivelsesår: 2021
Språk: Ukrainsk
Medietype: Bok
Kategori: Skjønnlitteratur
ISBN: 9786175220306
Gi en vurdering Gi en vurdering Gi en vurdering Gi en vurdering Gi en vurdering Gi en vurdering Gi en vurdering Gi en vurdering Gi en vurdering Gi en vurdering
Beskrivelse:
Denne burleske romanen følger hovedpersonen Tyll og hans venninne Nele på en ferd gjennom de herjede områdene under 30-årskrigen, i det som er dagens Tyskland. Tyll Ulenspiegel er sønn av en møller som driver med magi og trolldom på si. Da det lokale presteskapet oppdager farens ukristelige bigeskjeft, må Tyll legge ut på sin egen reise sammen med bakerdatteren Nele. På veien underholder de med trylleshow som får tilskuerne til å gape. Romanen blander folkeeventyr og skrøner med historiske begivenheter. Forfatteren, Daniel Kehlmann, mottok svært gode kritikker for den historiske romanen 'Oppmålingen av verden' (norsk overs. 2007). Omtalen er utarbeidet av BS.
Denne burleske romanen følger hovedpersonen Tyll og hans venninne Nele på en ferd gjennom de herjede områdene under 30-årskrigen, i det som er dagens Tyskland. Tyll Ulenspiegel er sønn av en møller som driver med magi og trolldom på si. Da det lokale presteskapet oppdager farens ukristelige bigeskjeft, må Tyll legge ut på sin egen reise sammen med bakerdatteren Nele. På veien underholder de med trylleshow som får tilskuerne til å gape. Romanen blander folkeeventyr og skrøner med historiske begivenheter. Forfatteren, Daniel Kehlmann, mottok svært gode kritikker for den historiske romanen «Oppmålingen av verden» (norsk overs. 2007). Omtalen er utarbeidet av BS.

Tilgjengelighet

Loading...

Fra samme forfatter

Lignende titler

76a0b34c-882a-436b-aeed-ca239354e836
Opphav: Loe, Erlend

Språkvelger